Content House | Taittaja / graafikko
Tämä on Content House Oy:n kotisivu.
Natiivimarkkinointi, Sisältömarkkinointi, Markkinointi, Parempaasisältöä, b2b, businesstobusiness, natiivi, Helsingin Sanomat, Newspool.fi, Teknologia, Yritysratkaisut, Digitalisaatio, Terveysteknologia, Yrittäjä, Yritysvastuu, Talotekniikka
5815
page-template-default,page,page-id-5815,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Taittaja / graafikko

linebase3

Content House Oy on vuoden 2016 alussa perustettu, advertoriaalijulkaisuihin ja natiivimarkkinointiin erikoistunut startup-yritys. Tuotamme B2B-advertoriaaliliitteitä Suomen johtaviin medioihin sekä printtinä että diginä, tavoitteenamme tuottaa alan laadukkainta sisältöä. Aito lisäarvon tuottaminen, läpinäkyvyys ja luotettavuus kuuluvat tärkeimpiin arvoihimme.

WANTED: HYVÄ TYYPPI! Etsimme idearikasta ja kaupallisen näkemyksen omaavaa taittaja-graafikkoa, joka hallitsee graafisen tuotannon printtijulkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta erilaisiin viestinnän materiaaleihin. Tarjoamme monipuolisen sukelluksen natiivisisältöjen maailmaan rennossa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä.

 

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ hyppäät suoraan tositoimiin, joten toivomme sinun omaavan aiempaa kokemusta sekä printti- että sähköisen aineiston käsittelystä. Tavallinen työpäiväsi kuluu tiuhaan tahtiin ilmestyvien printtijulkaisujen työstämiseen sekä somen ja muun visuaalisen viestinnän toteutukseen. Olet myös tiiviisti mukana julkaisun kuvasisältöjen kehittämisessä ja kansikuvien konseptoinnissa. Työskentelet osana neljän hengen tuotantotiimiä, joka vastaa sisältöjemme suunnittelusta ja toteutuksesta.
Natiivimarkkinoinnin aiempi osaaminen ja ymmärrys ovat eduksesi, kuten myös huumorintaju ja eteenpäin vievä asenne.

 

TOIMISTOMME SIJAITSEE Kalevankadulla, mutta työtehtäväsi hoituvat halutessasi myös kotitoimistolta tai lempikahvilastasi käsin. Työsuhde on täyspäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

lmps
Arvostamme joustavaa ja oma-aloitteista työtapaa sekä motivaatiota syventää osaamistasi osana työtäsi.

KIINNOSTUITKO?

Hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi voit lähettää osoitteeseen rekry@contenthouse.fi.
Myös lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella sähköpostitse. Emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.

Työ alkaa yhteisen sopimuksemme mukaan.

TAKAISIN TYÖPAIKKOIHIN