Content House | Projektipäällikkö/B2B-myynti
Tämä on Content House Oy:n kotisivu.
Natiivimarkkinointi, Sisältömarkkinointi, Markkinointi, Parempaasisältöä, b2b, businesstobusiness, natiivi, Helsingin Sanomat, Newspool.fi, Teknologia, Yritysratkaisut, Digitalisaatio, Terveysteknologia, Yrittäjä, Yritysvastuu, Talotekniikka
5104
page-template-default,page,page-id-5104,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

projekti-
päällikkö/
b2b-myynti

linebase3

Content House Oy on vuoden 2016 alussa perustettu, advertoriaalijulkaisuihin ja natiivimarkkinointiin erikoistunut startup-yritys. Tuotamme B2B-advertoriaaliliitteitä Suomen johtaviin medioihin sekä printtinä että diginä, tavoitteenamme tuottaa alan laadukkainta sisältöä. Aito lisäarvon tuottaminen, läpinäkyvyys ja luotettavuus kuuluvat tärkeimpiin arvoihimme.

HAEMME TIIMIIMME uutta B2B-myynnin ja asiakkuuksienhallinnan ammattilaista. Osana tiivistä ja rentoa työyhteisöämme pääset vaikuttamaan suoraan työnkuvaasi, työaikaasi sekä alan parhaan provikkasi määrään.
Content Housen projektipäällikkönä vastaat oman asiakasportfoliosi rakentamisesta. Alkuun työsi pääpaino on uusiasiakashankinnassa, jonka jälkeen myös laadukas asiakkuuksien hallinta sekä oikeiden ratkaisujen löytäminen asiakkaillesi kuuluvat oleellisena osana tavanomaiseen työpäivääsi. Onnistumiset sekä hyvin tehty työ huomataan – mitä parempaa tulosta teet, sitä paremman palkinnon siitä saat. Työsuhteesi on täyspäiväinen ja vakituinen, työaikasi liukuva.

 

SINULTA ODOTAMME kunnianhimoa, tekevää ja pelkäämätöntä asennetta sekä palavaa halua kehittyä myyntityössä. Me autamme sinua kehittymään yritysmyynnin huippuammattilaiseksi ja tarjoamme voimakkaasti tulokseen sidotun palkkausmallin. Arvostamme aiempaa kokemusta B2B-myynnistä, mutta voit olla myös vasta menestyksekkään myyntiurasi lähtöviivalla.

 

OSANA CH:N MYYNTITIIMIÄ asiakkaitasi ovat Suomen suurimmat yrityspäättäjät, joten roolissa menestyminen edellyttää loistavaa asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan saappaisiin astuvaa, strategista ajattelukykyä. Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä alan parhaat tuotteet.

 

KOULUTAMME kaikki uudet henkilöt tehtäväänsä ja uskomme, että persoona ja asenne ratkaisevat! Content Housella pääset kasvamaan mukanamme juuri nyt todella nopeasti uudistuvalla alalla ja rakentamaan yhdessä tietä kohti uusia aluevaltauksia.

 

TYÖ ALKAA yhteisen sopimuksemme mukaan, mahdollisimman pian oikean tyypin löydettyämme. Työskentelet uudessa, viihtyisässä toimistossamme Kampin Kalevankadulla.

lammas
Pääset vaikuttamaan suoraan työnkuvaasi, työaikaasi sekä alan parhaan provikkasi määrään.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV Jussi Syväniemelle osoitteeseen

jussi.syvaniemi@contenthouse.fi.

Jussi kertoo työnkuvasta mielellään lisää puhelimitse arkisin klo 12 – 15.
Saat hänet kiinninumerosta 044 303 0853.

TAKAISIN TYÖPAIKKOIHIN